LOGO-okk

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

 

A partir del 25 de maig de 2018, com a conseqüència de l’aplicació del Reglament General de Protecció de Dades ( “RGPD”) La nostra política de privacitat ha canviat. La Política de Privacitat regeix el tractament de dades de caràcter personal en la seva relació amb Uniplastic 2000, SL (en endavant UNIPLASTIC). Aquesta política de dades estableix les bases sobre les que UNIPLASTIC tracta les seves dades personals quan ens les faciliti a través del nostre web o bé a través de qualsevol formulari de contacte, incloent també els possibles contactes comercials que hàgim mantingut, sigui personalment o través d’altres canals.

A continuació, li resumim algunes de les novetats més rellevants que incorpora la nostra Política de Privacitat:

Descrivim amb més detall la finalitat per la qual utilitzarem les seves dades personals.

  • Li expliquem les bases legítimes sobre les quals fonamentem el tractament de les seves dades personals.
  • L’informem sobre els nous drets que podrà exercir.
  • L’ informem de les dades que podem recollir: nom, cognoms, correu electrònic, adreça, país, telèfon, adreça IP, dades bancàries, si s’escau, i la possible correspondència a través del lloc web.

Les seves dades es conservaran sine die llevat que vostè ens comuniqui el contrari. La finalitat de la conservació de les seves dades és comercial i com a eina de màrqueting i / o subscripcions a la nostra newsletter. Amb la intenció d’oferir-los solucions i productes que millorin la seva experiència comercial amb UNIPLASTIC i que s’ajustin a les seves necessitats. Les seves dades seran emmagatzemades i protegits en servidors d’alta fiabilitat.

Poden canviar les seves preferències poden posar-se en contacte amb nosaltres a través de la següent adreça: info@uniplastic.es.

Les seves dades únicament poden ser cedides als destinataris que s’indiquen a continuació i pels motius que a continuació s’expliquen:

Administracions Públiques: per al compliment de les obligacions legals a què UNIPLASTIC està subjecta per la seva activitat.

  • Proveïdors que necessitin accedir a les seves dades per a la prestació de serveis que UNIPLASTIC hagi contractat, i amb els quals té subscrits els contractes de confidencialitat i de tractament de dades personals necessàries i exigits per la normativa per protegir la seva privacitat.

Si en el futur UNIPLASTIC realitzés altres cessions de dades personals, l’informarà oportunament.

Abans de produir-se possibles transferències de les seves dades personals a països fora del domini d’Espai Econòmic Europeu i / o que no ofereixin un nivell de seguretat equivalent a les garanties que utilitzem per a la seva seguretat, els informaríem oportunament

Segons el previst en l’art. 13 del RGDP (UE) 2016/679, poden exercir els seus drets: D’accés, Rectificació, Modificació, Supressió, Limitació al tractament, Revocació. Tanta mateix pot Revocar l’autorització en qualsevol moment comunicant-nos-ho al  correu electrònic: info@uniplastic.es o bé al telèfon 93 588 40 47.

En tot cas, si li sorgeix algun dubte, pot contactar directament o enviant un correu electrònic a: info@uniplastic.es o mitjançant comunicació escrita a l’adreça de correu postal a C / Farigola 32, 08191 Castellbisbal (Barcelona) Espanya o també al telèfon + 34.588 40 47 i li ajudarem a resoldre o aclarir qualsevol qüestió que necessiti.

Inscriu-te al nostre butlletí

Posa’t en contacte amb nosaltres

Tel.:+34 93 588 40 47
info@uniplastic.es
O omplint el següent formulari: